Sport

Đorđević saopštio širi spisak za Kinu

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak igrača koji su kandidati za nacionalni tim na Svjetskom prvenstvu u Kini. Na spisku su 34 košarkaša, a nikakvih iznenađenja u sastavu nema.

Na spisku su : Miloš Teodosić, Stefаn Jović, Vаsilije Micić, Ilijа Đoković, Stefаn Pot, Nemаnjа Nedović, Bogdаn Bogdаnović, Drаgаn Milosаvljević, Mаrko Gudurić, Brаnko Lаzić, Aleksа Avrаmović, Dejаn Todorović, Vаnjа Mаrinković, Ognjen Jаrаmаz, Vlаdimir Lučić, Mаrko Simonović, Ognjen Dobrić, Nikolа Kаlinić, Nemаnjа Dаngubić, Rаde Zаgorаc, Nemаnjа Bjelicа, Milаn Mаčvаn, Stefаn Birčević, Stevаn Jelovаc, Nikolа Mišković, Borišа Simаnić, Drаgаn Apić, Nikolа Jokić, Miroslаv Rаduljicа, Nikolа Milutinov, Bobаn Mаrjаnović, Ognjen Kuzmić, Dejаn Krаvić, Nikolа Jovаnović.

Reprezentativci će se okupiti 18. jula u Beogradu, a tri dana kasnije počinju bazične pripreme na Kopaoniku. Tamo će biti do 4. avgusta, a zatim će protiv Borca u Čačku reprezentacija imati prvu provjeru. Finska je naredni rival 7. avgusta u Zrenjaninu, dok 10. i 12. avgusta Srbija igra dva meča sa Litvanijom, prvo u Beogradu, a zatim u Kaunasu. Od 16. do 18. avugsta Srbija će igrati na “Akropolis Kupu” u Atini sa Grčkom, Italijom i Turskom. 

20. avgusta je polazak za Kinu gdje će Srbija igrati protiv Italije, Novog Zelanada i Francuske tri prijateljska meča. Mundobasket počinje 31. avgusta duelom Srbije i Angole u Fošanu.



Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!