Sport

Vlasnik PSŽ-a kupuje Lids?

Vlasnik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi ušao je u pregovore o kupovini Lidsa, javljaju britanski mediji.

Predsjednik “Qatar Sports Investments” (QSI) trebalo je danas da se sastane s Andreom Radrizanijem kako bi razgovarali o prodaji kluba iz Jokšira. Milijarder Al-Kelaifi je 2011. godine kupio PSŽ, pretvorio ga u evropskog giganta i potrošio više od 300 miliona evra na kupovinu Nejmara i Kilijana Mbapea.

Sada, kako piše L’Equipe, 45-godišnjak želi da preuzme klub i u ovosedmične pregovore će uključiti i sadašnjeg menadžera Marsela Bielsu.

Ranije je objavljeno kako je Al-Kelaifi razmišljao o kupovini dionica engleskog fudbalskog kluba, a vjeruje se da je na njegovom radaru bio Notingem Forest. Međutim, Lids sada izgleda kao vjerovatnija opcija, a klupske želje su prodor u Premijeršip.

QSI neće biti bez konkurencije budući da je Lids trenutno u pregovorima s još šest različitih potencijalnih investitora.

Bilo kakav potencijalni sporazum omogućio bi ogroman podsticaj Lidsovim finansijama i takođe pružio mogućnost za PSŽ da pozajmi igrače u Čempionšip.

(Klix.ba)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!