Banjaluka

Više sadržaja na selu: Izgrađeno novo sportsko igralište u Potkozarju

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, sa saradnicima, posjetio je danas Potkozarje, povodom izgradnje novog sportskog igrališta uz Osnovnu školu „Milutin Bojić“. Radojičić je naglasio da je ovo igralište otvoreno u okviru nastojanja Gradske uprave da se na cijeloj teritoriji grada obezbijede različiti društveni sadržaji koji će poboljšati kvalitet života lokalnog stanovništva.

– Igralište će služiti za školske sportske aktivnosti, ali i za potrebe mještana da se bave sportom i rekreacijom. U potkozarskim mjestima smo sproveli brojne aktivnnosti – u Verićima je završen veliki društveni dom, u Piskavici sagradili dječije sportsko igralište, a slijedi nam obnova društvenog doma u Mišinom hanu – rekao je Radojičić, koji je prisustvovao i školskoj priredbi koja je organizovana povodom dana OŠ „Milutin Bojić“.

Direktor Osnovne škole „Milutin Bojić“ u Potkozarju, Duško Petrović, naglasio je da je za ovu školu izgradnja sportskog igrališta od velikog značaja. On je dodao da, pored toga, ova škola ima potrebu za obnovom fasade i stolarije i izrazio nadu da će u narednom periodu taj posao biti realizovan.

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Potkozarje Đurađ Ivić, kazao je da je izgradnjom sportskog igrališta ispunjena velika želja djece, ali i njihovih roditelja, jer će na ovaj način djeca svoje slobodno vrijeme provoditi u sportskim aktivnostima.

Novo igralište u Potkozarju izgrađeno je donacijom kompanije „MG mind“.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!