Politika

Dodik i Grabar – Kitarović na dodjeli nagrade “Večernjakov pečat”

MOSTAR – Na Manifestaciji “Večernjakov pečat”, koja će biti održana sutra u Mostaru, organizatori su najavili prisustvo predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

“Večernji list”, izdanje za BiH, koji organizuje ovaj prestižni događaj izbora ličnosti godine, najavio je da će manifestaciji prisustvovati i predsjedavajući Savjeta ministara u tehničkom mandatu Denis Zvizdić, predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda BiH Dragan Čović i drugi predstavnici vlasti sa svih nivoa iz BiH i Hrvatske.

Nagrade za ličnost godine dodjeljuju se u 15 kategorija, a najavljen je i bogat zabavni program, te nastup Zdravka Čolića.

“Nakon 18 godina jasno je da je `Večernjakov pečat` prepoznat kao nezaobilazan događaj u kreiranju pozitivnijeg društvenog ambijenta. `Večernjak` je i ovaj put nominacijom 150 kandidata pokazao da ne odustaje od promocije uspjeha, humanizma, znanja, odnosno vrijednosti kojima svi težimo i cijenimo, bez obzira na politička, vjerska ili bilo koja druga uvjerenja”, naveli su organizatori.

Manifestacija će biti održana u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače od 20.30 časova.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!