Region

Odnijela ih bujica: Krenuo da obiđe njihu, nestali i on i traktor

Potraga za mještaninom V. C. (60)iz Selišta kod Trstenika, koji je nestao sinoć kada je krenuo da obiđe njivu, je u toku.

Pripadnici MUP i brojni dobovoljci pretražuju priobalje Zapadne Mrave, u čujem se pravcu nesrećni čovjek uputio.

Loading...

Sa namjerom da obiđe imanje, zbog poplava sa kojim se već tri dana bori čitav kraj, V.C.je krenuo na traktoru, ali mu se gubi trag u ataru naseljenog mjesta Selište. Nestao je i nije pronađen ni traktor kojim je upravljao.

Thumbnail

Mještani Selišta su u šoku. Nestalog komšiju znaju kao otresitog, vrijednog i dobrog čovjeka. Niko nije mogao da pretpostavi tragediju u najavi.

“Oko sedam sati bili smo muž i ja na obali Morave, kad smo čuli da neko doziva, kao jauk. Kažem ja neko viče. Prvo mi se činilo da se čuje od lovačkog doma. U blizini ima vir. Muž i ja smo bili sa druge strane Morave, zvuk je dolazio od preko puta, sa druge strane obale, iza vrbaka, od koga ništa ne može da se vidi. Čulo se dva – tri puta, pa se utišalo. Kolika je Morava velika, nadošla, ja nisam smjela da priđem blizu”, ispručala je Zorica Dunjić.

Veći dio Selišta je praktično pod vodom i mnogi strahuju od najgoreg scenarija. U ovom mjestu kod Trstenika zbog bujanja Riljačke rijeke direktno je bilo ugroženo 80 kuća još u ponedeljak u ranim jutarnjim satima. Situacija se juče pogoršala, jer je reka do te mjere nadošla da je dostigla nivo mosta. Borba sa vodenom stihijom još traje, iako se voda povlači.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!