Politika

Nije član ali glasa: U radu GO DNS-a učestvovala i supruga ministra Trninića (FOTO)

Iako je predsjednik DNS-a Marko Pavić na današnjoj sjednici Glavnog odbora ove stranke i nakon nje u više navrata insistirao na tvrdnji da su se skoro svi članovi ovog organa odazvali pozivu i izrazili lojalnost politici koju on personifikuje, opcija.net saznaje da su tačna zapažanja da je ovom skupu prisustvovao i značajan broj osoba koje nemaju nikakve veze sa tim partijskim tijelom.

Jedna od njih je i Milja Trninić, zaokružena na fotografiji koju je objavio ovaj portal. Ona je, inače, supruga Neđe Trninića, dosadašnjeg ministra saobraćaja i veza Republike Srpske. Ministar jeste član GO, ali gospođa Milja nije.

Loading...

Nije isključena mogućnost da su kasnije imali zajedničke obaveze, pa je ministar predložio supruzi da ga čeka u sali prijedorskog pozorišta dok traje sjednica, a kada je već tu – onda može da čini kvorum, pa čak i da glasa, logično.

Osim ovakvih, neobičnih stranačko-porodičnih aktivnosti, Neđo Trninić je, kako se saznaje, u aktuelnom periodu preokupiran nastojanjima da po svaku cijenu ostane na ministarskoj poziciji.

Međutim, ostvarenje takve ambicije je veoma diskutabilno, budući da nema saglasnost SNSD-a, odakle je još u maju ove godine stigao zahtjev da on bude smijenjen sa funkcije u Vladi Republike Srpske zbog njegove uloge u previranjima na lokalnom nivou u Bratuncu.

Izvor
opcija.net
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!