Banjaluka

​Revija frizura večeras u Banskom dvoru

Udruženje frizera i kozmetičara Banja Luka, pod pokroviteljstvom Grada, organizuje reviju frizura, a koja će biti održana večeras od 18 do 20 časova u Kulturnom centru Banski dvor.

Svi zainteresovani će potpuno besplatno imati priliku da vide koji su to trendovi kada su u pitanju maturske, svadbene i komercijalne frizure.

„Revija se održava u okviru ‘Proljeća u Banjaluci’, a našim sugrađanima smo željeli da priuštimo jedan umjetnički program uz mogućnost da vide šta je to trend u fizurama. Učesnici su članovi Udruženja frizera i kozmetičara Banaj Luka“, rekla je Žana Cumbo, u ime Udruženja frizera i kozmetičara Banja Luka.

Dodala je da je sve osmišljeno tako da mladost prati šta je u trendu, a željeli su napraviti i dati slobodu mladima da naprave neku drugačiju odluku o svom izgledu što se tiče frizure.

„Maturske frizure su sada aktuelne pa će ovo biti prilika da svi oni koji sada slave, nađu za sebe neku ideju. I treća, odnosno komercijalna varijanta, donijeće neke svakodnevne, poslovne frizure“, rekla je Cumbo.

Pored ženskih frizura, biće i pet muških modela koji će prikazati šta je moderno kada je u pitanju muška kosa.

Cumbo je naglasila da će modeli nositi aktuelnu odjeću butika sa područja grada, te da će biti obučeni u maturska odijela i imaće maturske frizure, kao i poslovne varijante.

Biće ovo prilika da frizeri iskažu svoju kreativnost na neki možda drugačiji načina, a pritom da ipak ostanu u trendu.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!