Hronika

Ćulum: Intenzivna istraga o ubistvu Slaviše Krunića

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum rekao je da je, u saradnji sa tužilaštvom, u toku intenzivna istraga o ubistvu banjalučkog privrednika Slaviše Krunića.

“Sigurno će biti još lica privedenih na kriminalističku obradu. Juče uhapšeno lice je, nakon kriminalističke obrade, pušteno na slobodu”, rekao je Ćulum novinarima u Banjaluci. 

Nakon što je kriminalističkom obradom utvrđeno da nema direktne veze sa ubistvom Slaviše Krunića, lice čiji su inicijali S.P. pušteno je na slobodu. 

U okviru istrage do sada su uhapšeni radnik Firme “Sektor sekjuriti” Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, a za kojeg se sumnja da je odavao informacije osumnjičenima Benediju Đukanoviću i Emiliju Baldi. 

Uhapšen je i Emilio Baldo, dok se i dalje traga za drugim osumnjičenim Benedijem Đukanovićem. 

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni Slaviša Krunić, vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS”, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!