Magazin

Ovan se vraća u formu, Bik je u haosu

Dnevni horoskop otkriva šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene.

OVAN

Loading...

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mjestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste poslije dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

BIK

Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbjegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu riječ. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigdje prije nego što ga prekontrolišete.

BLIZANCI

Smeta vam to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voljeli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je na vama da se priključite i ispratite režiju koju je neko drugi smislio.

RAK

Budite strpljivi i dosljedni danas. Iako je neophodna puna koncentracija, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpjeti posljedice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju.

LAV

Osjećate da stiže priliv energije koja vam je nedostajala. Paralelno pristižu nove obaveze koje vas mogu zabrinuti. Opustite se, iako je pred vama je period napornog rada, na kraju vas čeka novčana nadoknada koja će vas razveseliti.

DJEVICA

Preračunali ste svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki račun ili vam prijeti novčana kazna. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako bi riješili novonastale probleme.

VAGA

Osoba sa kojom sarađujete donosi odluku koja vas zbunjuje. Niste sigurni šta je pravi uzrok tome pa uludo trošite sate preispitujući svoju odgovornost. Prije nego što zaronite u more brige, uzmite u obzir da tuđe odluke nisu vaša odgovornost.

ŠKORPIJA

Vaša samouvjerenost smeta osobama koje vas okružuju i koje već neko vrijeme imaju strpljenja za vaše ispade. Ukoliko ne korigujete ponašanje, možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje vam prijeti i finansijska šteta.

STRIJELAC

Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu.

JARAC

Slatkorječivi ste prema svima danas. Vaše dobro raspoloženje je, u stvari, maska za osjećaj nesigurnosti koji vas je obuzeo. Podsvjesno želite da svojim dobronamjernim komentarima druge ljude motivišete da vam uzvrate isto. Razočaraćete se.

VODOLIJA

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od starijeg člana porodice.

RIBE

Reagujte smireno, skloni ste nepromišljenim postupcima zbog kojih komplikujete odnose. Ne namećite svoj stav, jer se vaše mišljenje neće čuti. Istovremeno, ne komentarišite ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali.
 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!