Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Vaga je brzopleta, Strijelac ide glavom kroz zid

Dnevni horoskop otkriva šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene.

OVAN

Osjećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobjeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će, u ovom periodu, na poslu osjetiti povećanu tenziju koja je rezultat promjena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

BIK

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vrijeme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklijevajte, saopštite to voljenoj osobi.

BLIZANCI

Vrijeme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vrijeme izvor velike brige. Bilo da je riječ o ljudskim resursima ili o projektima, čeka vas teška odluka restrikcije, zbog koje ćete se mnogim ljudima zamjeriti.

RAK

Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se još uvijek nalazite na mjestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen, ali zbog preterane želje da nešto istjerate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

LAV

Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sjekire i razmislite o putu na kome biste riješili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju.

DJEVICA

Vrijeme je da se reorganizujete. Čišćenje, kako u svom domu tako i na radnom mjestu, stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar svijeta niste vi.

VAGA

Brzopleto donosite odluku koja vam ne nudi pravo rješenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim stanjem. Idealno bi bilo kada biste dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

ŠKORPIJA

Osjećate se kao da ste pod kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumijevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Opustite se, svaka ozbiljna tema prijeti neprijatnošću.

STRIJELAC

Idete glavom kroza zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mjestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razriješite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vrijeme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

JARAC

Pravite kompromis bez preke potrebe. Robujete nekim ubjeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savjet jednog prijatelja, sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Vjerujte u dobronamjernost drugih ljudi.

VODOLIJA

Iznenadni susret pruža mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku, jer će sve djelovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt koji će vas poljuljati.

RIBE

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvjesno vrijeme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button