Hronika

Banjalučanin ubijen hicem iz pištolja, ne šrafcigerom

Pedesetdvogodišnji Banjalučanin Miroslav Tatić ubijen je kasno sinoć hicem iz pištolja na ućnom pragu u banjalučkom naselju Lazarevo.

Prethodno su se pojavile nezvanične tvrdnje da je Tatić ubijen šrafcigerom, ali je utvrđeno da je u njega pucano iz pištolja. Nezvanično, policija je na mjestu ubistva pronašla čauru, ali ne i oružje iz kojeg je pucano.

Loading...

Zbog sumnje da je ubio Tatića, brzom reakcijom policije, uhapšen je njegov sugrađanin Aleksandar Bubnjević.

Nakon toga je pobjegao u mercedesu u pravcu grada ali ga je policija ubrzo uhapsila kod parka Mladen Stojanović. Automobil je parkiran pored ceste i obilježen žutim trakama.

“Nezavisne” nezvanično saznaj da je Miroslav Tatić nastradao braneći sina Dejana kada im je sinoć na kućni prag došao Bubnjević. Kako saznajemo Dejan Tatić, sin ubijenog Miroslava družio se sa uhapšenim Bubnjevićem iako su često dolazili u sukobe, a obojica mladića imali su problema sa zakonom.

Prema riječima komšija, mladići su se nedavno sukobili zbog djevojke, a sinoć je Bubnjević došao Tatićevoj kući da se obračunaju a u namjeri da odbrani sina od nasilnika, nastradao je njegov otac.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bili
Bili
4 godina prije

Sttasno,i tužno koliko manijaka i psihopata je naoružano i mlati oružjem.

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!