Banjaluka

Nova trim staza uz Vrbas

Na radost brojnih rekreativaca, završena je gradnja nove trim staze uz šetalište pored Vrbasa, na potezu od mosta Venecija do Rebrovačkog mosta.

Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je obišao novoizgrađenu stazu uz jedno od najpopularnijih šetališta, kazao je da je najvažnije da su rekreativci na jednom potezu, gdje inače treniraju, sada dobili bolje uslove.

Loading...

-Ovo je jedan dio onoga što radimo na širem potezu grada, sa rekreativcima i za rekreativce, od Banj brda, Trapista, Parka „Mladen Stojanović“ i drugih lokacija. Na ovom potezu između dva mosta, nalazi se i teretana na otvorenom tako da je to sada jedna prirodna cjelina za rekreaciju – istakao je Radojičić.

Radove za koje je izdvojeno oko 75.000 KM, uspješno je izvelo preduzeće „MKR Kremenović“. Podlogu nove trim staze čini prirodni materijal – tzv. malč, koji je već upotrebljavan na trim stazi u Parku „Mladen Stojanović“.

Predsjednik Atletskog kluba invalida „Vrbas“ Duško rekao je da je ovaj novi prostor za rekreaciju značajan za građane koji se rekreativno bave trčanjem ili šetaju.

-Ujedno, ovo je promocija zdravog načina života i radujemo se novim sličnim projektima sa Gradskom upravom – zaključio je on.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!