Banjaluka

Prostorno uređenje: Od 2. jula tri nacrta RP na javnom uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Obilićevo“ u Banjoj Luci biti izložen na ponovni javni uvid.

Nacrtom plana obuhvaćena su dva lokaliteta i to:

Loading...
  • Lokalitet „A“ – prostor između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića i Ulice Srđe Zlopogleđe, u površini od tri hektara,
  • Lokalitet „B“ – prostor uz ogranak ulice Boška Tošića i Srđe Zlopogleđe, u površini od 2,59 hektara.
  • Ukupna površina obuhvata izmjene Plana je 5,59 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ d.o.o. Banjaluka, Ulica Cerska broj 2, prostorijama Gradske uprave, prostorijama Mjesne zajednice Obilićevo 1, svakog dana, osim subote, nedjelje i državnog praznika u vremenu od 08 do 16 časova, u periodu od 2. do 10. jula.

    Istovremeno, obavještavaju javnost da će i Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Ada – Debeljaci 1“ biti izložen na javni uvid.

    Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi u neposrednoj blizini Ulice Novaka Pivaševića a odnosi se na k.č. broj 350/5, 350/7, 350/8, 350/9, i 349/6 k.o. Banja Luka 5 ( n.p. ) u ukupnoj površini od 0,16 hekatara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Projekt a.d. Banjaluka, Ulica Veselina Masleše broj ¼, prostorijama Gradske uprave, Mjesne zajednice Ada 2, svakog dana, osim subote, nedjelje i državnog praznika u vremenu od 8 do 16 časova, u periodu od 2.jula do 2.avgusta.

    Takođe od 2. jula do 2. avgusta na javnom uvidu biće Nacrt Regulacionog plana za dio područja naselja Derviši i Novakovići – Vujinovići.

    Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između magistralnog puta Banja Luka – Prijedor, istočne granice obuhvata Regulacionog plana kompleksa preduzeća „Bosanka“, ulice Jovana Bijelića i ulice Put srpskih branilaca u ukupnoj površini od 53,10 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ d.o.o. Banjaluka, Ulica Cerska broj 2, prostorijama Gradske uprave, prostorijama Mjesnih zajednica Lazarevo 1, Lazarevo 2 i Zalužani svakog dana, osim subote, nedjelje i državnog praznika u vremenu od 8 do 16 časova.

    Nacrti sva tri plana biće objavljeni i na ovoj internet stranci.

    Za vrijeme trajanja javnih uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

    Ključne riječi
    Loading...
    Obavještenja
    Obavijesti me o
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Back to top button
    Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

    Ads Blocker Detected!!!

    We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

    Close

    Blokiranje reklama

    Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!