BanjalukaDruštvo

EPILOG, FJUŽNA PRUGA I KOB na 5. jubilarnoj banjalučkoj motorijadi Moto kluba ISTOK!

Peta, jubilarna motorijada, održaće se poslednjeg vikenda u julu, od 26. do 28.7.2019. godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a potvrđeni su nastupi bendova EPILOG, FJUŽNA PRUGA uz CLASSIC ROCK OKTET i KOB!

Obećali smo mnogo dobrog rock’n’roll-a i vrhunskih muzičkih predstava sa više od 20 sati žive svirke, a počinjemo sa najavom nastupa bendova Epilog, Fjužna pruga i KOB!

Kragujevačka petorka EPILOG, predvođena glavnim autorom i gitaristom Draganom Uroševićem Urošem, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači, stiže na banjalučku motorijadu kako bi promovisali album Nova Tempore kojeg krase odlični singlovi ali i duet sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom za pjesmu “Sneg”. Radi se o kvalitetnoj muzičkoj postavi koja na Kastel stiže sa željom da prenese dio bogatog muzičkog iskustva i podjeli vanserijsku energiju kroz moćne gitarske rifove i rock’n’roll zvuk!

Loading...

Fjužna pruga će se posjetiocima banjalučke motorijade predstaviti sa classic rock oktetom, odnosno gudačkoj osmorci i Sanji Zeljković na klaviru. Riječ je o jedinstvenom konceptu koji promoviše simfoni rock kao žanr ali i donosi u novom ruhu neke od najpoznatijih rock izdanja najprepoznatljivijih svijetskih izvođača! Fjužna pruga je relativno mlad bend, koji je nastao u Banjaluci tokom prošle godine ali koji je jedan od najtraženijih muzičkih sastava u BiH. Kraljevi fuzije ne libe se probiti sve termine za svirku, nerijetko pružajući publici i nekoliko sati svirke u komadu, što je jasna potvrda da se radi o itekako kvalitetnim muzičarima koji vole to što rade!

Iz Kostajnice na binu banjalučke motorijade stiže bend KOB koji osim autorskih izdanja svira i izvodi i neke od najvećih savremenih rock i heavy pjesama, a njihov zvuk naginje ka jačim rifovima i pratično Heavy Metal zvuku. Jedan su od bendova čija muzika sve više dobija na popularnosti i van BiH, a originalni pristup, vrhunski zvuk i mnogo pozitivne energije su odlike koje prate ovu muzičku trojku!

Kraj jula na tvrđavi Kastel je dakle rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a broj bajkera, prema sadašnjim najavama, brojaće se u hiljadama, a ako je suditi po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK ISTOK, ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta!

Ovogodišnji jubilej se obilježava u duhu promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

Spremite se za 5. BANJALUČKU MOTORIJADU MOTO KLUBA ISTOK!

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!