Banjaluka

Obnovljen društveni centar u Parku „Mladen Stojanović“

Cjelokupan prostor društvenog centra „Rosulje“ u Parku „Mladen Stojanović“ ovih dana je temeljno obnovljen, čime je kompletan objekat stavljen na raspolaganje stanovnicima ovog naselja.

Obnova ovog prostora, koji je smješten u centralnom dijelu parka, završena je zahvaljujući projektu „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ koji zajednički sprovode ambasade Švedske i Švajcarske, Razvojni program UN (UNDP) i Grad Banja Luka.

– Realizacijom ovog projekta, stavljen je u funkciju kompletan objekat u parku, čime su stvoreni uslovi za rad i provođenje različitih društvenih aktivnosti, kako mjesne zajednice, građana, tako i nevladinog sektora na ovom području grada – naveli su iz Odjeljenja za opštu upravu.

Početkom godine, rekonstruisan je dio ovog objekta, a ovih dana je urađen i preostali dio.

U projektu „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“, koji je inicijativa vlada Švedske i Švajcarske, a provodi ga kancelarija Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) učestvuju ukupno 24 grada odnosno opštine iz BiH. Grad Banja Luka se u ovaj projekat uključio u maju 2017. godine, a sa područja grada učestvuje šest mjesnih zajednica: Šargovac, Paprikovac, Lauš 2, Rosulje, Česma i Saračica.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!