BanjalukaKultura

Matador otvara Fresh Wave Heaven!

Fresh Wave Heaven će otvoriti fantastični Matador, čiji je nastup na banjalučkoj tvrđavi Kastel zakazan za četvrtak, 8. avgusta, prvog dana ovogodišnjeg izdanja festivala!

Nekoliko dana nakon što smo otkrili prvo veliko ime ovogodišnjeg izdanja festivala, argentinskog DJ maga Hernana Cattanea, sa velikim zadovoljstvom potvrđujemo nastup jednog od najtraženijih svjetskih izvođača elektronske muzike, fantastičnog Matadora!

Rođen u Dablinu u Irskoj, Gavin Lynch a.k.a. Matador je autentični predstavnik sjevernjačkog uticaja na elektronsku muziku, koji u svojim setovima preferira zvuk inspirisan kultnim muzičkim izdanjima raznovrsnih žanrova. Rastao uz Motown Rec. Guns N Roses, Pink Floyd, Orbital, Kasabian… a kao tinejdžer inspirisan elektronskim gigantima kao što su Richie Hawtin, Adam Beyer i Jeff Mills, doživljava elektronsku muziku na sebi svojstven način i predstavlja je publici u eksplozivnim nastupima, što mu je omogućilo ključne booking-e u vrhunskim klubovima i festivalima kao što su Awakenings, Tomorrowland, Sonus Hrvatska, Ultra i Output, DC-10, Space Ibiza, Stereo Montreal.

Loading...

U sadržajnoj karijeri okitio se prestižnim priznanjima. Nagrađen je 2014. godine titulom DJ -a sa najboljim živim nastupom na Ibici – DJ Award for Ibiza Live Performance 2014. i nagradom za najbolji DJ nastup uživo 2016. godine, odnosno DJ Award for Best Electronic Live Performance 2016.

Matador je revolucionarni live umjetnik sa sjajnom reputacijom zbog raznovrsnosti muzičkog izbora. Ponosni je ambasador NEVE 5088 Console i Richie Hawtinovog PLAYDifferently MODEL1 miksera, a nedavno je preuzeo novu ulogu kao šef etikete za svoju izdavačku kuću RUKUS.

Nastavljajući tradiciju Fresh Wave festivala da prvo festivalsko veče otvore velike techno zvijezde, sa velikim uzbuđenjem očekujemo nastup i ovog DJ velikana, koji će nas, bez sumnje, prodrmati do temelja!

Podjećamo da se ovogodišnje izdanje festivala pod nazivom Fresh Wave Heaven održava od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Early Bird Tickets

Early Bird promotivne ulaznice za Fresh Wave Heaven naćiće se u prodaji od četvrtka, 21. marta i to isklučivo putem ticket servisa kupikartu.ba i u ograničenoj količini!

Putem
www.freshwavefestival.com
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!