Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Prijedorčanin ukrao sitroen, odvezao se do Banjaluke pa ga vratio

PRIJEDOR – Prijedorčanin Miroslav Gvozden (43) uhapšen je zbog sumnje da je ukrao sitroen, kojim je otišao iz Prijedora u Banjaluku, a zatim ga ponovo vratio na isto mjesto, saznaju “Nezavisne”.

Ovog starog znanca policije terete da je u nedjelju oko 19 časova u mjestu Čejreci ukrao sitroen ksara, koji je bio parkiran pored trgovine, a sutradan je ukradeni automobil ponovo vraćen.

Prijedorska policija je Gvozdena, koji je poznat po krivičnim djelima, povezala sa krađom i on je uhapšen u Banjaluci, uz pomoć banjalučkih kolega.

“G.M. je od strane policijskih službenika PU Banjaluka lišen slobode i predat policijskim službenicima PU Prijedor”, naveli su iz policije.

Gvozdena terete za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Pripadnici ove policijske uprave rasvijetlili su još jednu krađu vozila, koju su otkrili službenici Policijske stanice Kozarac i uhapsili Tuzlaka Hajruna Mujabašića (55).

Njega, kako saznajemo, terete da je ispred škole u Kozarcu ukrao moped od školskog čuvara u noći između 15. i 16. jula.

“Otuđeni moped je pronađen te privremeno oduzet, nakon čega će biti vraćen vlasniku. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv lica H.M. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj za krivično djelo krađa”, naveli su iz prijedorske policije.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button