Društvo

Stevandić: Očekujemo odlične rezultate u svim izbornim jedinicama

Ujedinjena Srpska je danas u hotelu "Bosna" organizovala druženje i koktel povodom prezentacije audio, video i štampanog materijala te loga i slogana koji će se koristiti u predstojećoj kampanji.

– Ubijeđeni smo u pobjedu i očekujemo odlične rezultate u svim izbornim jedinicama, – rekao je na druženju Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjenje Srpske.

Stevandić je istakao da Ujedinjena Srpska ima “nadmoćan ekonomski program i nacionalnu platformu” i da pripada bloku koji na predstojećim izborima ne pobjeđuje radi sebe, nego radi interesa Republike Srpske. On je dodao da Ujedinjena Srpska bezrezervnu podršku daje i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na izborima za člana Predsjedništva BiH.

Loading...

– Zajedno se zalažemo za očuvanje Republike Srpske i da konačno u Sarajevu zaigra prava reprezentacija Srpske  -rekao je Stevandić.

Druženju je prisustvovala i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvjanović.

Stevandić je dodao da druga ponuda uključuje da se o Republici Srpskoj odluke donose van Srpske, a tu ponudu nosi Savez za promjene.

– Naša ponuda ne sadrži da drugi odlučuju o nama, nego da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Mi smo kao narod uspjeli da se uzdignemo u posljednjih 12 godina u Republici Srpskoj i da svaki dan budemo jači i da demonstriramo odlučnost da sami odlučujemo o svojoj sudbini – istakao je Stevandić.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić kaže da će pobjedom na izborima obezbjediti da u Sarajevu i Banjaluci budu najbolji ljudi. Tada, kaže Stevandić, možemo da se nadamo saradnji, a ne blokadama.

Poručuje da Ujedinjena Srpska ima najkreativnije, najmlađe i najobrazovanije ljude, najviše energije za kampanju i čuvanje Republike Srpske.

Kandidat za predsjednika Republike, SNSD-ova Željka Cvijanović kaže da SNSD, DNS, SP, US zajedno čine jak koalicioni blok koji radi u interesu Republike Srpske. Poručuje da su mjere koje je vlast preduzela dokazale da su predano radili i uspjeli da postignu stabilnost.

Izvor
ATV
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!