Banjaluka

BANJALUKA DOBIJA ODBOR ZA GRAĐEVINSKI NADZOR Odbornici će se izjasniti o Antonićevoj inicijativi

Inicijativa odbornika SNSD-a Momčila Antonića da se osnuje odbor koji će pratiti relizaciju projekata gradnje komunalne i saobraćajne infrastrukture u Banjaluci ima šansu da postane realnost iako ova ideja nije dobila podršku prvog čovjeka te partije i gradonačelnika Igora Radojičića.

Loading...

Predsjednik Skupštine grada Zoran Talić je objasnio da i pored toga što je ova inicijativa dobila negativno mišljenje Radojičića ona mora proći skupštinsku porceduru.

– Zato je i stavljena na dnevni red zasjedanja koje će se održati 10. aprila i odbornici će moći da se izjasne o tom pitanju- rekao je Talić.

Antonić je u februaru uputio inicijativu Skupštini grada za osnivanje tog odbora uz obrazloženje da je prethodni period pokazao da je njegovo osnivanje neophodno jer su izvođači radova u pojedinim slučajevima kasnili i po nekoliko mjeseci u realizacije projekata ili je njihov rad bio nekvalitetan.

Radojičić nije podržao inicijativu svog partijskog kolege Antonića da se osnuje taj odbor. Objasnio je da se radi o ideji koja je ili suvišna u smislu birokratizacije ili izlazi izvan nadležnosti odbornika.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!