Hronika

Prijedorčanin ilegalno nabavljao i prodavao automobile

PRIJEDOR – Policija u Prijedoru podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor izvještaj protiv N.B. iz Prijedora, zbog sumnje da je ilegalno nabavljao, prodavao i posredovao u prodaji polovnih putničkih automobila, čija vrijednost iznosi oko 72.000 KM.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, osumnjičeni se tereti da je u vremenskom periodu od januara mjeseca 2015. do avgusta 2016. godine, bez registrovane djelatnosti trgovine, nabavljao, prodavao i posredovao u prodaji određenog broja polovnih putničkih automobila.

N.B. je osumnjičen za krivično djelo “Nedozvoljena trgovina”.

Aktivnosti su realizovane u nastavku akcije kodnog naziva “Zoll” koja je usmjerena na suzbijanje nelegalne trgovine motornih vozila i auto dijelova.

U prethodnom periodu Policijska uprava Prijedor, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor podnijela je 12 izvještaja, protiv 12 lica, za isto toliko počinjenih krivičnih djela “Nedozvoljena trgovina”.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!