Hronika

Istraga u slučaju “Dragičević” traje, istražne radnje tajna

Prvi zamjenik glavnog okružnog javnog tužioca Zoran Bulatović istakao je da Okružno javno tužilaštvo Banjaluka vodi istragu protiv više nepoznatih lica zbog krivičnog djela ubistva Davida Dragičevića, ali da ne mogu iznositi u javnost detalje, a naročito sadržaj sprovedenih istražnih radnji.

Na pitanje Srne u vezi sa navodima medija da je Okružno tužilaštvo Banjaluka dobilo iz Norveške izvještaj o vještačenju ličnog telefona pokojnog Davida Dragičevića u kojem se nalaze nove činjenice koje daju novo svjetlo na cijeli slučaj, Bulatović je naveo da je istraga tajni dio postupka i da se tog principa strogo drže u svakom predmetu.

Loading...

“U ovoj istrazi to pravilo je više puta narušeno sa različitih strana. Radi se o predmetu od posebnog senzibiliteta jer su brojne informacije u dosadašnjem toku postupka učinjene dostupnim javnosti, po objektivnim kriterijumima struke, čak i suviše, tako da je u pojedinim momentima tajnost istrage bila dovedena u pitanje. Zato ne možemo saopštiti više informacija o ovoj istrazi, zbog čega molimo za razumijevanje”, istakao je Bulatović.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!