Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Region

Majka devojčice koja je nestala: Otišla je da proda knjige i nije se vratila, policija ju je pronašla u stanu starijeg čovjeka

Moja ćerka je u subutu u 6 časova izašla iz kuće da proda knjige koje joj više nisu potrebne, a onda je tog dana trebalo da se nađe sa drugaricom. 

U nekom trenutku sjela je sa drugaricom u obližnji kafić u centru da popiju sok i tada joj je prišao stariji čovek i rekao joj da pođe sa njim, da upozna njegove sinove, priča za „Blic“ Ivana N, majka trinaestogodišnje djevojčice, čiji je nestanak bio prijavljen policiji i za kojom je u nedjelju bila raspisana potraga.

Informacija o nestanku trinaestogodišnjakinje iz Niša bila je objavljena na društvenim mrežama. U objavi je pisalo da je djevojčica posljednji put viđena u centru grada. Njen nestanak bio je prijavljen i policiji koja je odmah krenula u potragu.

Djevojčica je pronađena u nedjelju uveče u jednom stanu u centru grada, i odmah je od nje uzeta izjava.

Prema riječima majke Ivane ona još uvek nije imala priliku da se lijepo ispriča sa djetetom, jer je djevojčica sada u centru za socijalni rad. 

Kako je dalje objasnila, njena ćerka godinama vježba jedan borilački sport, te ju je, navodno, stariji čovjek namamio u svoj stan pričom o sportu.

“Dijete mi je naivno, krenulo je sa njim da upozna njegove sinove, koji imaju 21 i 24 godine. Ona je pronađena u stanu tog čoveka, a nakon toga je dala izjavu da nije povrijeđena. Ona je bila u Centru za socijalni rad, razgovarala sa njima, videćemo šta se zapravo dogodilo. Kada sam je vidjela u policiji bila je uplakana”, priča majka djevojčice.

Kako nezvanično saznajemo, nije bilo osnova za podizanje krivične prijave protiv osoba kod kojih je djevojčica pronađena, ali je izveštaj o događaju proslijeđen Osnovnom javnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button