Svijet

Peskov: Kim Džong Un – profesionalan i obučen šef države

MOSKVA – Lider Sjeverne Koreje Kim DŽong UN je profesionalan, dobro obučen i školovan šef države, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Peskov kaže da se Kin DŽong Un tokom razgovora sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Vladivostoku pokazao kao veoma profesionalan i dobro obučen šef države.

“On dobro poznaje sve detalje bilateralnih projekata ili mogućih bilateralnih veza imajući u vidu sankcije UN i druge restrikcije, koje su trenutno na snazi i značajno štete razvoju naše bilateralne saradnje”, rekao je Peskov za Televiziju “Rusija-1”. On kaže da je posebno dobro što lider Sjeverne Koreje ima svoj stav o svim pitanjima.

Loading...

“Moje mišljenje je da je on veoma iskusan, dobro obrazovan i ima izbalansiran stav”, rekao je Peskov, prenio je “Sputnjik”.

Kim DŽong Un i Putin sastali su se u Vladivostoku 25. aprila. Obojica lidera su pozitivno ocijenili susret.

Kim je rekao da su razgovori predstavljali “suštinski dobru razmjenu mišljenja o hitnim pitanjima i stvarima od uzajamnog značaja i interesa”, dok je Putin opisao lidera Sjeverne Koreje kao “prilično otvorenu osobu”.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!