Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Marihuanu zasijao u bašti uz kukuruz

GRADIŠKA – Gradiška policija uhapsila je Iliju Komljenovića (48) iz ovog grada nakon što je na imanju koje koristi u mjestu Sovjak u okviru akcije “Plantaža” kod njega pronašla 11 stabljika indijske konoplje, koje je posadio u bašti uz kukuruz, saznaju “Nezavisne”.

Njega sumnjiče da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, policija je u mjestu Sovjak izvršila pretres kuće i pratećih objekata koje koristi Komljenović, kao i pretres terena.

U bašti koju koristi pronađena je biljna materija koja asocira na indijsku konoplju (11 komada), visine od oko 2,50 do 3,60 metara, dok su u kući nađeni određena količina suve marihuane, digitalna vaga i rizle.

“Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku”, navodi se  u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

Kako je potvrđeno iz ove uprave, navodeći inicijale osumnjičenog, akciju su izveli njihovi policijski službenici u saradnji sa kolegama iz Policijske uprave Banjaluka, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju proizvodnje i prodaje opojnih droga.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je Komljenović i ranije bio poznat policiji, takođe zbog droge.

O navedenom događaju upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da u redovnoj proceduri protiv njega bude podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button