Sport

Gačani osvojili Iketov Memorijal

Ekipa hotela “Milica” iz Gacka pobjednik je Sedmog memorijalnog turnira u basketu “Ilija Đurović Ike”, koji je održan na Gradskom stadionu u Foči.

Gačani su u subotnjem finalu bili bolji od ekipe auto dijelovi “Janjić” sa Pala, dok je treće mjesto pripalo fočanskoj ekipi kafe bar “Portus”. Pobjednička ekipa osvojila je 1.000 KM i veliki pehar, drugoplasirana je dobila 400 KM i mali pehar, a trećeplasirani sastav je uz mali pehar dobio i besplatno učešće na narednom turniru.

Na sedmom memorijalu posvećenom velikom fočanskom sportisti, treneru i nastavniku učestvovala je 21 ekipa iz Foče, Gacka, Rogatice, Bileće, Kalinovika, sa Pala i iz Istočnog Sarajeva. Prvi put se igralo na specijalnoj montažnoj podlozi, koju je Omladinski pokret Foča uspio da iznajmi zahvaljujući finansijskoj pomoći košarkaša Partizana Stefana Jankovića, ali i brojnih sugrađana.

Turnir je i ove godine bio izuzetno posjećen. Za publiku su organizovana takmičenja u trojkama i slobodnim bacanjima, a pobjednici su nagrađeni sa po 50 KM. Najbolji trojkaš među gledaocima je Nemanja Božović, dok je slobodna bacanja, drugu godinu zaredom, najbolje izvodila Marija Fundup.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!