Sport

Borac te zove, podrži ga

Fudbalski klub Borac pozvao je sve navijače da ga podrže u subotu kada u okviru 5. kola BHT Premijer lige BiH dočekuje Mladost iz Doboja kod Kaknja.

“Navijajmo za Borčevu prednost i pobjedu na domaćem terenu u okviru Premijer Lige BiH. Borac te zove, podrži ga!”, poručuju “crveno-plavi”.

Loading...

Utakmica počinje od 20.30, a iz uprave banjalučkog kluba su naveli da se ulaznice mogu kupiti na Trgu Krajine, “Delta planetu” i biletarnici Gradskog stadiona. Cijena ulaznica za zapad je pet KM, istok tri  KM, sjever dvije KM, dok žene i djeca do 12 godina (uz dokument) imaju besplatan ulaz.

Iz Borca su naveli da će na poluvremenu utakmice u Banjaluci pet najsrećnijih navijača imati priliku da aktivno učestvuje i osvoji Borčevu loptu.

“Srećni dobitnici izvučenih brojeva ulaznica izaći će na glavni teren i zatresti golom mrežu na Gradskom stadionu”, kažu iz FK Borac Banjaluka.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!