Region

Gej paradu u Sarajevu obezbjeđivaće i antisnajperska jedinica

Antisnajperska jedinica MUP-a Kantona Sarajevo biće angažovana na predstojećoj gej paradi u Sarajevu, koja će biti održana u nedjelju 8. septembra, saznaje portal “Kliks”.

Navedeno je da će snajperisti biti raspoređeni na krovovima zgrada pored rute kretanja, kako bi pružili maksimalnu bezbjednost učesnicima gej parade. 

Loading...

Prema posljednjim informacijama, u gej paradi biće više od 500 učesnika. 

Ranije je objavljeno da će u nedjelju biti angažovano 1.100 policajaca iz Kantona Sarajevo, Zeničko-dobojskog, Tuzlanskog i Hercegovačko-neretvanskog kantona, kao i pripadnici Federalne uprave policije te Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH. 

Organizatori su ispunili zahtjev MUP-a Kantona Sarajevo o angažovanju privatne agencije za obezbjeđenje, pa će učesnike parade dodatno obezbjeđivati i 150 pripadnika obezbjeđenja, a biće postavljene i betonske prepreke u sporednim ulicama. 

Najavljeno je da će u povorci učestvovati veliki broj lica iz političkog i javnog života, među kojima i američki ambasador u BiH Erik Nelson. 

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!