Politika

Govedarica: Izbori šansa koja se ne smije propustiti

Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da su predstojeći opšti izbori u BiH šansa koja se ne smije propustiti.

“Mi moramo da budemo odgovorni prema Republici Srpskoj i da zajedno sa narodom otvorimo nove šanse i prilike. Izbori su šansa koju ne smijemo propustiti”, rekao je Govedarica na predizbornom skupu SzP-a u Čelincu.

Loading...

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je neophodno zaustaviti odlazak mladog stanovništva iz Republike Srpske.

“U ovom mandatu sam uspješno radio na zaštiti interesa Republike Srpske i srpskog naroda zbog čega imam šansu da i na narednim izborima dobijem najviše glasova u izboru srpskog člana Predsjedništva BiH”, rekao je Ivanić.

Predsjednik NDP–a Dragan Čavić rekao je da su Republici Srpskoj neophodne promjene za bolju budućnost i rješavanje ekonomskih i socijalnih problema.

“Za nas je izborni proces praznik demokratije i nakon izbora želimo da dođe do promjene situacije u Republici Srpskoj, za šta je neophodna promjena sadašnje vlasti”, rekao je Čavić na mitingu SzP-a u Čelincu.

Na predizbornom skupu SzP-a predstavljeni su zajednički kandidati ove koalicije iz Čelinca za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!