Politika

Hidroelektrane finansiraju SVE O SRPSKOJ, portal Dodikovih saradnika koji PRAVDU ZA DAVIDA naziva OBOJENOM REVOLUCIJOM

Hidroelektrane na Vrbasu finanisraju rad portala „Sve o Srpskoj“ koji je osnovan prošle godine isključivo radi podrške režimu u Republici Srpskoj.

Kako saznaje BUKA portal, Hidroelektre na Vrbasu su prije desetak dana objavile Poziv za učestvovanje u pregovaračkom postupku BEZ OBJAVE OBAVJEŠTENJA i dostavljanje ponude za nabavku usluga – Objavljivanje publikacija na sajtu „Sve o Srpskoj“.

Loading...

Ovo znači da su se Hidroelektrane direktno obratile vlasnicima portala „Sve o Srpskoj“ da im uplate „koju marku“

Ovaj poziv za nabavku je objavljen je 07.06. ove godine i do sada je u Hidroelektrane stigla i ponuda. Trenutno ne znamo o kolikom se iznosu radi, ali ne sumnjamo u široku ruku ljudi iz Hidroelektrana na Vrbasu.

Inače, portal „Sve o Srpskoj“ je osnovan prošle godine u Beogradu i od tada pa sve do danas služi isključivo za glorifikovanje vlasti u RS i optuživanje svih onih koji ne misle i ne rade isto kao i vladajuće partije.

Tako su se na udaru analitičara sa ovog sajta našle nevladine organizacije, opozcija, nezavisni mediji, a na kraju i sami građani Republike Srpske. Namjere i svrha ovog portala su posebno postali vidljivi nakon što je u nekoliko tekstova i grupa građana Pravda za Davida optužena za izdajništvo i rušenje institucija RS.

Pored toga, jasan pokazatelj da je ovaj medij samo produžena ruka vlasti u RS jeste i podatak da su skoro svi saradnici portala „Sve o Srpskoj“ i saradnici predsjednika RS Milorada Dodika.

Tako su od početka rada ovog portala udarne pesnice dekan Fakulteta za bezbjednost u Banjaluci Predrag Ćeranić, savjetnici predsjednika RS Nenad Kecmanović i Aleksandar Vranješ, stručnjak za bezbjednost i terorizam Dževad Galijašević, te pojedini analitičari iz Srbije koji su već neko vrijeme naklonjeni režimu u RS.

Zanimljivo je i to da je ovaj portal preko godinu dana funkcionisao bez impresuma da bi tek prije nekoliko dana obznanili da je njegov osnivač firma „Srpske linije“ d.o.o Beograd.

Ovo vjerovatno nije jedini slučaj da javna preduzeća iz RS finansiraju režimske medije u privatnom vlasništvu koji u posljednjih godinu dana niču kao „gljive poslije kiše“. A, kako se budu bližli izbori ovakvih primjera će biti još više.

(6yka.com)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!