Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Privreda

Predstavljanje potencijala Srpske na sajmu u Solunu

BANJALUKA – Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće turističke potencijale Srpske posjetiocima Sajma turizma “Filoksenija” u Solunu, koji će biti održan od danas do nedjelje, 10 novembra.

Direktor Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović rekla je Srni da će fokus ponude biti na promociji zimske turističke sezone, te da su povodom toga brendirani autobusi i tramvaji u Solunu.

“Cilj nam je da Grcima ponudimo ono što oni nemaju, a to je aktivni turizam – rafting, skijanje i drugi adrenalinski sportovi, te će fotografije na gradskom prevozu u Solunu ovih destinacija na zanimljiv način privući pažnju potencijalnih turista”, rekla je Jovanovićeva.

Ona je navela da će na štandu Republike Srpske na sajmu biti pripremljena bogata ponuda turističkih destinacija, proizvoda i zanimljivih aktivnosti.

“Nakon svečanog otvaranja, planirano je da potpišemo sporazum o saradnji sa Turističkom organizacijom Centralne Makedonije, dok ćemo drugog dana Sajma u okviru turističkog foruma, koji organizuju privredne komore Grčke, Srbije i Republike Srpske, predstaviti naše destinacije ostalim učesnicima”, rekla je Jovanovićeva.

Prema njenim riječima, na štandu Republike Serpske svoju ponudu predstaviće i turističke organizacije iz Foče, Višegrada i Trebinja, kao i Olimpijski centar “Jahorina” i Hercegovačka kuća.

Jovanovićeva je navela da se učešće na ovogodišnjem sajmu realizuje u saradnji sa Ambasadom BiH u Grčkoj i Predstavništvom Republike Srpske u ovoj zemlji.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button