Banjaluka

Želite da izvozite, a ne znate kako: Radionica za firme sa izvoznim potencijalom

Gradska razvojna agencija organizuje 10. juna radionicu pod nazivom „Internacionalizacija preduzeća”. Radionica je namijenjena malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima sa izvoznim potencijalom, koji do sada nisu izlazili na inostrana tržišta ili su izvoz realizovali preko posrednika, kao i za preduzeća koja izvoze, ali žele dodatno proširiti svoje tržište.

Cilj je stvaranje uslova za internacionalizaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika kroz podršku unapređenju izvoznih performansi i obezbjeđenje preduslova za razvoj izvozno orijentisanih preduzeća i umrežavanje sa relevantnim institucijama i poslovnim partnerima u inostranstvu.

-Za sve učesnike obezbjedili smo poznavaoce iz ove oblasti koji će ponuditi informacije o tome kako se predstaviti inostranom partneru. Takođe, imaće priliku da iz prve ruke saznaju kako da dođu do inostranog tržišta i kako da se što uspješnije pripreme za izvoz – ističu iz Agencije.

Učešće na radionici potrebno potvrditi je potvrditi putem telfona broj: 051/433-460 ili na e mail: [email protected].

Radionica će biti održana u prostorijama Gradske razvojne agencije na adresi: Ulica Josifa Pančića 8, u terminu od 12 do 16 časova.

 

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!