Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Dostavite prijedloge na dva regulaciona plana

11.11.2019.11.11.2019.Dostavite prijedloge na dva regulaciona plana

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada, održanoj 16. oktobra 2019. godine, donesena odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana za prostor između ulica Cara Lazara, Istočnog tranzita, Gavrila Principa i desne obale Vrbasa (radni naziv: Jug 4).

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor uz ulicu Miloša Obilića, a odnosi se na k.č.br. 397/1 i 399 k.o. Banja Luka 4 (n.p.), ukupne površine 980 m2  i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Obilićevo 2.

Na istoj sjednici, Skupština grada je donijela odluku i o izradi izmjene dijela Regulacionog plana Nova Varoš, za prostor između ulica: Krajiških brigada, Trive Amelice, Kralja Petra II Karađorđevića, Pave Radana, Jovana Dučića i Ranka Šipke u Banjoj Luci.

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor između Ulica srpskih pilota, Tina Ujevića i Ranka Miličevića, a odnosi se na k.č.br. br. 1033, 1034 i 1035, k.o. Banja Luka 7 (n.p.), ukupne površine 911 m2 i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i prostorijama Mjesne zajednice Nova Varoš.

Nadležno odjeljenje poziva sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banje Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi, dopisa do  26. novembra 2019.godine.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button