Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Na javnom uvidu RP stambenog naselja Petrićevac

13.11.2019.13.11.2019.Na javnom uvidu RP stambenog naselja Petrićevac

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela izmjene i dopune Regulacionog plana stambenog naselja Petrićevac biti izložen na javni uvid od 13. novembra do 13.decembra 2019. godine.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor uz Ulicu Bože Nikolića, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č. 173 i174, k.o. Banja Luka 7 (n.p.), ukupne površine 0,12 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Radis“ – Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br. 1, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Petrićevac, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen je i i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 13. decembra 2019. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .

 

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button