Banjaluka

Na javnom uvidu RP stambenog naselja Petrićevac

13.11.2019.13.11.2019.Na javnom uvidu RP stambenog naselja Petrićevac

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela izmjene i dopune Regulacionog plana stambenog naselja Petrićevac biti izložen na javni uvid od 13. novembra do 13.decembra 2019. godine.

Loading...

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor uz Ulicu Bože Nikolića, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č. 173 i174, k.o. Banja Luka 7 (n.p.), ukupne površine 0,12 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Radis“ – Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br. 1, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Petrićevac, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen je i i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 13. decembra 2019. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .

 

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!