Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Kultura

Pet nominacija Exitovim festivalima za evropsku nagradu

BEOGRAD – Festivali koje organizuje Exit tim dočekuju Evropske festivalske nagrade (EFA) sa ukupno pet nominacija.

Na listi nominovanih muzičkih festivala, koja je nedavno objavljena, Exit se ponovo našao u kategoriji “Najbolji veliki festival” i to nakon što je navedenu titulu prethodno osvojio 2014. i 2018. godine.

Glasovi milionske publike širom svijeta odlučiće o pobjednicima, a njima će se pridružiti i glasovi žirija, koji čine vodeći eksperti u muzičkoj industriji.

Pobjednici će biti proglašeni 15. januara sledeće godine, kada Exit festival proslavlja jubilarni, 20. rođendan pod simboličnim sloganom Exit 2.0.

I drugi članovi Exitove festivalske porodice našli su se među nominovanim festivalima. Istarski Sea Star festival i budvanski Sea Dance festival u trci su za nagradu “Najbolji festival do 40.000 posjetilaca dnevno”, dok je nedavno završeni i uspješni No Sleep festival našao svoje mjesto u čak dvije kategorije “Najbolji novi festival” i “Najbolji festival do 10.000 posjetilaca dnevno”.

No Sleep festival već je izgradio zavidnu reputaciju na evropskoj muzičkoj sceni, jer se svojom nominacijom našao među pet najboljih novih festivala, a na upravo završenom drugom izdanju u Beogradu privukao je posjetioce iz 40 zemalja svijeta i pokupio pohvale gledalaca ali i oduševljenje samih izvođača koje su činila udarna imena elektronske scene.

Glasanje za Evropske festivalske nagrade trajaće do 30. novembra, a glasa se na njihovom zvaničnom sajtu.

Naredni Exit festival biće održan od 9. do 12. jula, a zbog 20. rođendana biće u centru pažnje svjetske muzičke javnosti.

Uskoro će biti objavljena prva imena koja će nastupati, a zakazan je i start prodaje ulaznica za petak, 22. novembar, tačno u podne, kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon cijeni.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button