Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Dodik: Aktuelna vlast želi da očuva Srpsku, dok SDS i PDP promovišu BiH

Milorad Dodik rekao je danas da aktuelna vlast u Republici Srpskoj želi da trajno očuva temelje Srpske

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da aktuelna vlast u Republici Srpskoj, koja je izborni pobjednik, želi da trajno očuva temelje Srpske, dok druga strana, poput SDS-a i PDP-a, nastoji da promoviše više BiH u Srpskoj.

Dodik je rekao novinarima u Banjaluci da su SDS i PDP i njihovi lideri Mirko Šarović i Branislav Borenović na to spremni zbog nekih svojih razloga, odnosno tapšanja stranaca po njihovim ramenima.

“Tako su spremni da uđu u bazična pitanja kao što su izmjene Poslovnika Predstavničkog doma parlamenta BiH”, rekao je Dodik povodom Prijedloga izmjene ovog poslovnika kojim SDS i PDP navodno žele deblokirati rad ove institucije u interesu građana.

On je podsjetio da je Srpska uspješno reagovala 2007. godine kada je spriječila tadašnjeg visokog predstavnika da uđe u ovu problematiku.

“Mnogi, koji su tada bili u OHR-u, napisali su da je to bila pobjeda Srpske od koje se ista organizacija nikada nije oporavila. Poručio bih da Srpska više nikakve odluke visokog predstavnika neće prihvatiti i da on to ne treba ni da pokušava. Ako hoće da vide kako to izgleda, neka probaju”, istakao je Dodik.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button