Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Nabavljen kombi za Gradsku organizaciju slijepih

15.11.2019.15.11.2019.Nabavljen kombi za Gradsku organizaciju slijepih

Povodom 70. godišnjice postojanja Gradske organizacije slijepih Banja Luka, Gradska razvoja agencija je sprovela projekat renoviranja i opremanja poslovnih prostorija Gradske organizacije slijepih Banja Luka, što je obuhvatilo nabavku potrebne informatičke opreme za obuku slijepih lica te nabavku kombi vozila za prevoz ovih lica.

  • Pomenuti projekat je pravi primjer saradnje nevladinog sektora i Gradske razvojne agencije Banja Luka u kojem su efikasno iskorištena ekspertska znanja koje osoblje agencije ima u oblasti pripreme i implementacije međunarodnih projekata i zahvaljujći kojem je finansiran i realizovan jedan međunarodni projekat od kojeg dugoročnu korist imaju slijepa lica u jednoj lokalnoj zajednici – kažu u Gradskoj organizaciji slijepih.

Iz Gradske razvojne agencije ističu da posebnu vrijednost u ovom projektu imaju stečeno praktično iskustvo i znanja koja su prenesena članovima Gradske organizacije slijepih Banja Luka,  a u vezi sa pripremom i realizacijom projekata koji se finansiraju iz donatorskih fondova. Povodom velikog jubileja – sedam decenija postojanja Gradske organizacije slijepih, nedavno je u Banjoj Luci promovisana i monografija u kojoj je navedeni projekat dobio zapaženo mjesto.

Projekat renoviranja i opremanja prostorija Gradske organizacije slijepih sprovela je Gradska razvojna agencija iz programa prekogranične saradnje IPA Hrvatska – Bosnia i Hercegovina

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button