Banjaluka

Počelo novogodišnje ukrašavanje grada

18.11.2019.18.11.2019.Počelo novogodišnje ukrašavanje grada

Kićenje grada povodom novogodišnjih praznika počelo je protekle sedmice i taj posao će u potpunosti biti gotov do kraja novembra, potvrđeno je u Odjeljenju za komunalne poslove. Načelnik ovog odjeljenja Petar Bilčar, kaže da su postavljeni svjetleći ukrasi duž centralne gradske ulice Kralja Petra I Karađorđevića, te na Trgu Krajine i u Parku Petar Kočić.

Loading...
  • Nabavljen je novi nakit, koji će biti postavljen na različitim lokacijama u gradu. Na šetalištu u popularnom „Parkiću“, prema Narodnom pozorištu RS, biće postavljene ukrasne kugle, dok će na neboderu u Ulici Veselina Masleše biti postavljena velika svijetleća slova sa porukom “Srećna Nova godina”. I ove godine, Gospodsku ulicu krasiće zvjezdano nebo sa hiljadama lampica – kazao je Bilčar.

Kao novinu za ovu godinu, načelnik Bilčar navodi da će u Parku Petar Kočić biti postavljena selfi tačka, odnosno velika instalacija i svijetleća dekoracija, koja će, zapravo, predstavljati kulisu za fotografisanje.

  • Na Trgu Krajine će biti postavljena velika jelka, a u susret predstojećim praznicima, već 7. decembra, na glavnom gradskom trgu imaćemo novi turistički sadržaj koji smo nazvali „Zimska varoš“. Tu će biti ponuđen bogat turistički sadržaj, sa poznatim ugostititeljskim brendovima i prigodnim zimskim sadržajima, uključujući klizalište za najmlađe i cjelodnevni kulturno-umjetnički program – naveo je Bilčar.

Banja Luka će u novu 2020. godinu uploviti uz nastupe poznatih domaćih izvođača. 30. decembra nastupiče Marija Šerifović, u najluđoj noći za dobar štimung biće zaduženi Crvena jabuka i Jelena Tomašević, dok će prvog dana 2020. godine nastupiti Aleksandara Prijović.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!