Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Porodica Dubravke Macanović prekida sve humanitarne akcije

Dubravka Macanović, koja boluje od karcinoma pluća i za čije liječenje porodica i prijatelji već mjesecima skupljaju neophodan novac, prelazi na novu terapiju i više neće biti potrebe za organizovanjem humanitarnih akcija, objavila je Dubravkina sestra Suzana na svom Fejsbuk profilu.

– Konačno imamo i neke lijepe vijesti. Po rezultatima nalaza za koje smo slali uzorke u Ameriku terapija se mijenja. U daljem toku liječenja Duca će primati imunološku th, ali lijek koji joj je dalje potreban plaća fond. Ušla je na listu. Ovim će prestati naše višemjesečne mukotrpne akcije za sakupljanje novca. Duca je dobro. Nadamo se i čvrsto vjerujemo da će uz ovu novu th njen karcinom početi da se povlači – navela je Suzana.

Ona je dodala da ne postoje dovoljno velike riječi zahvalnosti koje bi mogla uputiti svima vama koji su pomogli.

– Više od 100.000 maraka do sada smo platili njene lijekove. To bez humanosti našeg naroda ne bi bilo moguće. HVALA! HVALA! HVALA! Terapiju koju smo kupili, a koja mojoj sestri više nije potrebna poklonićemo njenom saborcu, pacijentu koji boluje od karcinoma pluća, a takođe kupuje lijek. Akcije zaustavljamo. Kutije ćemo povući danas i sutra. Ljudi, učinili ste mnogo za moju sestru i nas sve porodično. Još jednom veliko hvala – objavila je Suzana Marić.

Tridesetsedmogodišnjoj Banjalučanki Dubravki Macanović karcinom pluća otkriven je u maju ove godine.

Biološka terapija, koju je primala svake tri nedjelje, koštala je oko osam hiljada evra.

Izvor: Srpskainfo.com

 

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button