Banjaluka

Nova trim staza uz Istočni tranzit

24.11.2019.24.11.2019.Nova trim staza uz Istočni tranzit

Rekreativci će dogodine u Banjoj Luci dobiti još jednu trim – stazu, koja će biti izgrađena uz nove biciklističke i pješačke staze na dionici Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo.

Loading...

Nova trim staza na Bulevaru Desanke Maksimović biće izgrađena od marketa „As“ prema Rebrovačkom mostu u dijelu gdje to dozvoljavaju tehničke i prostorne mogućnosti.

-Na jednom dijelu, staza će biti kružna, poput one uz obalu Vrbasa na potezu od mosta „Venecija“ do „Rebrovačkog“. Sveukupno, nova trim staza trebalo bi da bude dužine oko pola kilometra – kazali su iz resornog odjeljenja.

Prema tehničkoj specifikaciji, podlogu nove trim staze činiće prirodni materijal – tzv. malč, koji je već upotrebljavan na ranije sagrađenim trim stazama.

U okviru nastojanja Gradske uprave da se širom grada izgradi što više rekreativnih sadržaja, u posljednje vrijeme ovakvi slični projekti već su realizovani u Parku „Mladen Stojanović“, na Banj brdu i uz obalu Vrbasa, od mosta „Venecija“ do „Rebrovačkog“.

Uz nove pješačke i biciklističke, biće sagrađena i trim staza

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!