Magazin

Večera koja će vam otopiti salo

Ako ove namirnice budete jeli za večeru, možete veoma brzo da se oslobodite suvišnih kilograma.

Riba

Bogata je omega-3 masnim kiselinama i proteinima. Ljudi kojima nedostaju omega-3 masne kiseline lošije spavaju tokom noći, a to vodi nezdravoj ishrani.

Loading...

Ista je situacija i sa bijelim pilećim mesom. Grilujte ga, obarite ili ispecite na teflonu, i pojedite za večeru. Proteini će vas brzo zasitit i krenuti u akciju topljenja salčića dok vi budete spavali…

Orasi

Orasi podižu nivo magnezijuma, a takođe obiluju omega-3 masnim kiselinama. Pomoći će vam da bolje spavate, a i smanjiće rizik od bolesti srca, raka i dijabetesa. Oni, takođe, drže sitost, baš kao i bademi – zato su idealni za večernji obrok.

Mliječni proizvodi

Mlijeko je bogato kalcijumom. Istraživanje iz 2010. godine sprovedeno među ženama koje su pred menopauzom, a koje su konzumirale hranu bogatu kalcijumom, pokazalo je da su izgubile značajne količine masnih naslaga. Osim što pomaže u topljenju sala, kalcijum poboljšava i vaš san. Dakle, prije odlaska na spavanje, dobro se najedite – možete i da kombinujete mliječne proizvode sa mesom i orašastim plodovima – rezultati neće izostati.

Izvor
Nezavisne novine
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!