Hronika

Osuđeni Obrenovčani koji su zaklali psa, pa to objavili na Facebooku

OBRENOVAC – Marko Đurđević iz Obrenovca i Katarina Popović iz Zemuna osuđeni su danas u Osnovnom sudu u Obrenovcu na zatvorske kazne jer su u decembru prošle godine zaklali psa i sve to snimili kamerom, pa preko društvene mreže Facebook uživo preneli ritual klanja nesrećne životinje.

Poslije izricanja presude Katarina i Marko upućeni su na izdržavanje zatvorske kazne. Kako Pink prenosi, mladić je dobio 9, a djevojka 7 mjeseci zatvora.

Loading...

Na ovu presudu obje strane imaju pravo žalbe, a odbrana će tražiti da im se ta ukupna kazna smanji na 12 mjeseci zatvora, i zbog dobrog vladanja.

U odsluženje kazne ući će i period koji su oni već proveli u pritvoru.

Podsjetimo, Katarina Popović (34) i Marko Đurđević (21) su krajem prošle godine snimali i preko Facebook grupe prenosili užasan ritual klanja psa, a oni su u pritvoru skoro četiri mjeseca.

Inače, sumnja se da su mladić i djevojka pripadnici zloglasne sekte “Crna ruža”.

Počinioci su vrlo brzo i uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo ubijanja i zlostavljanja životinja, a tada im je određen pritvor od 30 dana, koji je potom produžavan.

Protiv njih je ranije Osnovno tužilaštvo u Obrenovcu podiglo optužnicu, a slučaj je prebačen na Osnovni sud.

Podsjetimo, na prethodnom suđenju svjedočili su policajci koji su bili dežurni na dan njihovog hapšenja, kao i direktorka škole na kojoj su ispisani grafiti “kefo zote”.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!