Banjaluka

Promovisan novogodišnji program u Beogradu

27.11.2019.27.11.2019.Promovisan novogodišnji program u Beogradu

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić pozvao je danas Beograđane da predstojeće novogodišnje praznike provedu u Banjoj Luci, najljepšem gradu u regionu, koji je spremio sjajan program za novu godinu.

Loading...

Tokom današnje promocije u Beogradu, Radojičić je ukazao da je Grad, u saradnji sa sponzorima, pripremio najsadržajni program za novogodišnje praznike, u okviru koncepta koji traje tri godine.

Kako je istakao, Banjalučane i sve goste očeukuju trodnevni koncerti sa regionalnim zvijezdama, tako da će već 30. decembra na Trgu Krajine biti održan koncert Marije Šerifović.

-U novu, 2020. godinu ući ćemo sa Crvenom jabukom i Jelenom Tomašević, a 1. januara nove godine turiste i domaće goste zabavljaće Aleksandra Prijović – naveo je Radojičić.

On je istakao da je Banja Luka u središtu regiona, tako da kod nas dolaze gosti i iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i Makedonije, tako da su i izvođači novogodišnjih koncerata regionalne zvijezde, poznate na muzičkoj sceni.

-Banja Luka će, uz trodnevne koncerte, za novogodišnje praznike imati i prigodni, turistički sadržaj na Trgu Krajine, nazvan „Zimska varoš“. Takođe, 31. decembra, tokom dana, za najmlađe biće organizovan doček Dječije nove godine. Naši ugostitelji, hotelijeri i trgovci se spremaju za novogodišnje dane i doček velikog broja gostiju – zaključio je Radojičić.

Jelena Tomašević, koja je prisustvovala današnjoj promociji u Beogradu, rekla je da je uvijek rado dolazila na koncerte u Banju Luku, gdje je uvijek sjajna atmosfera.

-Tako da sam sa ljubavlju prihvatila i poziv da nastupim na Trgu Krajine u novogodišnjoj noći – kazala je Jelena, koja je najavila da će uz svoje, pjevati i pjesme koje voli privatno.

Sjajnu atmosferu u Banjoj Luci na dočeku 2020. godine, najavio je i Dražen Žerić Žera koji je pozvao sve da im se pridruže tu noć u gradu na Vrbasu.

-Banja Luka je poznata po širokoj duši, dobroj kuhinji i lijepim druženjima i daćemo sve od sebe da u Novu godinu uđemo veseli i da nam bude odličan provod – rekao je frontmen „Crvene jabuke“.

Radost što će za novogodišnje praznike nastupiti u Banjoj Luci izrazila je i Aleksandra Prijović, koja je pozvala sve da 1. januara dođu na njen koncert na Trg Krajine.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!