Politika

Čubrilović: Očekujemo najbolji izborni rezultat od osnivanja stranke

Zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je u Kotor Varošu da će ta stranka, nakon opštih izbora u oktobru, biti nezaobilazan faktor na političkoj sceni Republike Srpske i BiH.

“Građani su prepoznali DNS kao stranku koja je spremna da sve svoje potencijale stavi u službu napretka Republike Srpske i boljeg života njenih građana”, poručio je Čubrilović sinoć na sjednici Opštinskog izbornog štaba DNS-a Kotor Varoš.

Loading...

On je naglasio da je cilj te stranke osvajanje 100.000 glasova na oktobrarskim izborima, 15 poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske i dva u Parlamentarnoj skupštini BiH.

“Opštinska organizacija DNS-a u Kotor Varošu je jedna od najbolje organizovanih stranačkih organizacija u banjalučkoj regiji i uvjeren sam da ćemo u ovoj opštini u oktobru ostvariti najbolji izborni rezultat od osnivanja stranke”, istakao je Čubrilović.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!