Hronika

Dan žalosti u Čelincu zbog pogibije tri mladića

Na području opštine Čelinac ponedjeljak, 5. avgust, proglašen je Danom žalosti zbog pogibije tri mlađa muškarca u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile u ovoj lokalnoj zajednici.

“Zbog tragične pogibije i nenadoknadivog gubitka mladih života u saobraćajnim nesrećama koje su se desile u noći između 2. i 3. avgusta na području opštine Čelinac, načelnik opštine proglasio je Danom žalosti ponedjeljak, 5. Avgust”, saopšteno je iz Opštinske uprava Čelinac.

Loading...

U dvije saobraćajne nesreće, koje su se dogodile protekle noći, smrtno su stradali Dragan Janković, Nemanja Janković i Boris Šajinović.

Iz Opštinske uprave podsjećaju da je Dan žalosti obilježava se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi opštine, te zgradama javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač opština, a na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

“Pozivaju se sva fizička i pravna lica sa područja opštine Čelinac koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslovanje prilagode Danu žalosti”, ističu iz opštine Čelinac.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!