Hronika

Od početka godine povrijeđena 23 motociklista

BANJALUKA – U saobraćajnim nezgodama, koje su se dogodile na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka, od početka godine povrijeđena su 23 motociklista.

U saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka apelovali su na vozače da se pridržavaju zakonskih propisa i odgovornim ponašanjem spriječe moguće posljedice, imajući u vidu činjenicu da su motociklisti ugroženija kategorija učesnika u saobraćaju koji zadobijaju teže povrede, na šta utiču kako okolnosti nepropisnog ponašanja samih motociklista, ali i nepažnja drugih učesnika prema njima.

Loading...

Iz banjalučke Policijske uprave navode i da su dvojica motociklista povrijeđena u odvojenim nezgodama koje su se dogodile u petak i subotu, 24. i 25. maja, na području Banjaluke i Laktaša.

U nezgodi na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u mjestu Prijakovci, u Banjaluci, povrijeđen je motociklista čiji su inicijali Z.P, dok je motociklista A.Đ. povrijeđen na magistralnom putu Jakupovci-Gradiška, u Laktašima.

O saobraćajnim nezgodama je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, koji je naredio da se preduzmu mjere s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka saobraćajnih nezgoda i odgovornosti učesnika.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!