Društvo

Ivana sa osmijehom na licu krenula na liječenje

Malena Ivana Bjelogrlić jutros je sa svojim roditeljima krenula na put u Francusku na kliniku Gustav Rosi, gdje ih sutra ujutro u 9 časova čeka doktor da bi obavili pregled, a već u četvrtak, 12. decembra, slijedi njena hospitalizacija.

Ivana je krenula sa osmijehom na licu, baš onako kako svaki momenat u njenom životu izgleda – borbeno i samouvjereno.

Ivanina porodica se zahvalila svima koji su ove dane borbe za odlazak na kliniku bili uz Icu Lavicu, uz roditelje i što su im olakšali bar malo boli.

Ističu da ne sumnjaju da će Ica izaći kao veliki pobjednik iz ove bitke i da će nam se vratiti da zajedno pravimo memoare u parkićima, trčimo našim gradovima i još jače se smijemo.

Njeni vršnjaci iz Istočnog Sarajeva juče su se, zajedno sa roditeljima, okupili pred zgradom ispod njenog balkona da bi joj i na ovaj način pružili podršku u teškoj bici koja joj predstoji.

Trogodišnjoj Ivani u septembru prošle godine dijagnostikovan je karcinom na bubregu. Nakon liječenja na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i u Beogradu, snimci su pokazali da se bolest proširila na pluća i jetru.

Da bi se pomoglo njeno liječenje organizovane su broje humanitarne akcije i razne druge aktivnosti.

U akciju su se uključile brojne ustanove, institucije i pojedinci, a od početka decembra aktivan je i “M:tel” humanitarni broj 1458.

Fond solidarnosti Republike Srpske uplatio je 295.000 evra za njeno liječenje u klinici “Gustav Rosi”, koja važi za najbolju iz oblasti dječje onkologije.

Svi koji žele pomoći ovoj porodici novac mogu uplatiti na žiro račun broj 1541029988405703 u Intesa Sanpaolo banci Sarajevo.

(Srpskainfo)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!