Banjaluka

Ada: Uskoro semafor kod „boračkih zgrada“

04.02.2020.04.02.2020.Ada: Uskoro semafor kod „boračkih zgrada“

Na frekventnom ukrštanju kod tzv. boračkih zgrada u Adi uskoro će biti postavljen semafor, u nastojanju da se podigne bezbjednost u ovom naselju.

Loading...

Ovih dana, izabran je izvođač radova, koji će postaviti semafor na raskrsnici Ulice Palih boraca i Bulevara vojvode Stepe Stepanovića.

Na semaforizaciju ove raskrnice se odlučilo nakon što se, izgradnjom stambene zone u blizini saobraćajnice, povećao saobraćaj u zoni ukrštanja magistralnog puta i Ulice palih boraca, kao i broj građana koji svakodnevno prelaze magistralni put da bi došli do autobuskog stajališta.

Uz postavljanje semafora, planirano je i izmještanje postojećih autobuskih stajališta.

Prema pojašnjenju iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve, nakon analize uslova i načina odvijanja saobraćaja i pribavljene saglasnosti JP „Putevi RS“, odlučeno da se postavi semafor, te da se koriguje širina Ulice palih boraca na samom ukrštanju sa magistralnim putem, kao i da se izmjeste autobuska stajališta na magistralnom putu za 30-tak metara uz izgradnju ugibališta i dijela nedostajućeg trotoara.

 

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!