Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Pokrenuta istraga za napad na djevojku kod crkve u naselju Lazarevo

Nekoliko djevojaka tvrdi da su se tokom proteklih dana našle na meti manijaka u banjalučkom naselju Lazarevo, koji ih je pokušao ugurati u svoj automobil, a neke od njih i opljačkati.

Zanimljivo je da ovaj slučaj juče nije bio zvanično prijavljen policiji, ali su se na društvenim mrežama mogli naći statusi djevojaka koje su tvrdile da su žrtve ovog manijaka.

U policiji su nam potvrdili da je, iako slučaj nije prijavljen, ipak pokrenuta istraga.

– Još nam nije zvanično prijavljeno da nepoznati muškarac napada djevojke. Međutim, policija će provjeriti ove informacije, poslije čega će se znati više detalja o ovom slučaju – dodali su u banjalučkoj policiji.

Izvor blizak istrazi je pojasnio da se policija aktivirala nakon što su se na društvenim mrežama pojavili statusi o manijaku.

– Inspektori su odmah stupili u kontakt sa djevojkama koje su bile meta napada. Uskoro bi se moglo očekivati da se rasvijetli ovaj slučaj – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Jedna djevojka je na svom Fejsbuk profilu napisala da je jedna cura napadnuta u utorak oko 18 sati.

– Prišao joj je stariji muškarac, oko 50 godina i plave kose, vojnički sređene. Djevojka se jedva uspjela izvući i  pobjeći. Pokušao ju je ugurati u automobil crne boje, a koji je bio parkiran kod crkve Lazarice – navedeno je u ovom statusu.

Poslije toga su još neke žene napisale takođe da su bile mete istog manijaka.

Nakon što je ova djevojka objavila status o napadu, kaže da su joj se javile i druge cure sa istim informacijama.

– Jedna djevojka rekla da je i ona na skoro istom mjestu bila meta napada. Pojasnila je da joj je prišao muškarac na biciklu, koji joj je pokušao istrgnuti torbicu i mobilni telefon. Tvrdila je da taj muškarac izgleda slično kao ovaj što ga je opisala prethodno napadnuta djevojka – rekla je ova djevojka.

Ove poruke uznemirile su stanare naselja Lazarevo, koji očekuju od policije da što prije rasvjetli ovaj slučaj i da tog manijaka sklone sa ulice.

– Živim u blizini Lazarice i iskreno me je sad strah da sama prođem pored crkve. Čula sam da sad svi pričaju o tom manijaku; ja ga, na sreću, nisam vidjela. Nadam se da će policija što prije otkriti o kome se radi. Svakako, i ta djevojka kojoj se to desilo, trebala je odmah sve prijaviti policiji – rekla je jedna od mještanki pomenutog naselja.

Međutim, ovo nije prvi put da se slične stvari dešavaju u banjalučkom naselju Lazarevo. Policija je i prethodnih godina uhapsila nekoliko manijaka koji su uznemiravali žene.

Prije nešto više od četiri godine uhapšen je M.I. iz Prijedora, koji je ispred srednje škole u pomenutom naselju uznemiravao učenice.

On je tada automobil parkirao pored ograde škole, te prilikom prolaska učenica skidao hlače i pokazivao polni organ.

Njega je policija ubrzo identifikovala i uhapsila.

Uhapšen vojnik

Pripadnik Oružanih snaga BiH D.K. (38) iz Banjaluke uhapšen je u februaru prošle godine nakon što je u naselju Lazarevo zatečen kako se samozadovoljava, gledajući prolaznice.

On je svoj automobil parkirao na autobusko stajalište u ulici Ivana Gorana Kovačića, a jedna prolaznica je sve uočila i prijavila policiji. Šokirana prizorom, uznemirena žena je policiji saopštila da joj je vojnik u službenoj uniformi pokazivao polni organ i raskopčanih hlača se samozadovoljavao, gledajući djevojke koje su prolazile.

U policiji su tada rekli da sumnjaju da mu to nije bio prvi put.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button