Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Mihajloviću 2 miliona eura za osam dana

Siniša Mihajlović nakon šestomjesečne pauze vratio se trenerskom poslu, a nekadašnji strateg Bolonje, Katanije, Fiorentine, Sampdorije, Milana i Torina preuzeo je Sporting iz Lisabona.

Ipak, prema informacijama portugalskih medija, Miha bi sa ove funkcije mogao biti smijenjen nakon samo osam dana provedenih u taboru “zeleno-bijelih”.

Klub prolazi kroz veliku krizu, nakon što su huligani fizički nasrnuli na igrače krajem prošle sezone, čime su željeli da im se “osvete” za to što nisu uspjeli da izbore plasman u Ligu šampiona.

Nedugo zatim, brojni igrači napustili su Sporting nezadovoljni dešavanjima u klubu, nakon čega su navijači osuli drvlje i kamenje po predsjedniku Bruni de Karvalju.

Iako je nedavno potpisao trogodišnji ugovor, Mihajlović bi mogao napustiti Lisabon jer je upravo sa de Karvaljom dogovarao saradnju, a “opozicija” u klubu čini sve kako bi ga otjerala iz kluba.

U ugovoru koji je Mihajlović potpisao, postoji nekoliko klauzulu prema kojima klub ne bi imao obavezu da isplati trenera ukoliko ga otpusti u prvih 15 dana, odnosno prije početka priprema.

Portugalski mediji prenose da bi nekadašnji selektor Srbije ipak dobio određeni novac i u slučaju otkaza, i to oko dva miliona evra, što je nešto manje od dogovorene godišnje plate.

(mondo.ba)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button