Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Parlament nije ulica, moramo čuvati njegovo dostojanstvo

BANJALUKA – Nekadašnji predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Dragan Kalinić izjavio je Srni da je tanka granica između demokratije i anarhije, te da bi to trebalo da znaju svi, a naročito opozicioni klovnovi u Srpskoj.

“U nekoliko mandata i u teškim poslijeratnim vremenima za Republiku Srpsku vodio sam Narodnu skupštinu. Zbog toga mogu reći da je krajnje vrijeme da se dozovemo pameti i da svojim ponašanjem ne dovedemo u pitanje jedan od najvažnijih temelja naše države i time pogazimo sve naše žrtve, a obradujemo naše neprijatelje”, ukazao je Kalinić.

On je naglasio da su “veliki šefovi”, poput Mirka Šarovića i Branislava Borenovića, pojedine opozicione klanove pustili sa lanca, izašli iz sale i dozvolili im da od najeminentnijeg tijela Srpske naprave cirkusko blato u koje su bezuspješno pokušali uvući i srpskog člana Predsjedništva BiH, i predsjednika Republike i Vladu Srpske”.

“Ovo što se sinoć dešavalo u Narodnoj skupštini Republike Srpske bilo je `više od igre` i to nije došlo samo iz glava opozicije. Zato mislim da se, dok još ima vremena, skupštinska pravila moraju čvršće i bez kompromisa primjenjivati. Nije Narodna skupština ni ulica ni pijaca i njeno dostojanstvo svi moraju čuvati”, naglasio je Kalinić.

Komentarišući sinoćnje ponašanje pojedinih poslanika SDS-a i PDP-a u toku posebne sjednice Narodne skupštine Srpske, Kalinić je upozorio da srpski narod ne smije dozvoliti da pod noge baci ono o čemu mnogi obespravljeni narodi u svijetu mogu samo da sanjaju – da imaju svoju državu i njene stabilne institucije.Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button